محافظ برق - An Overview
محافظ برق - An Overview
Blog Article
محافظهای برق برای اولین بار در دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ معرفی شدند و در ابتدا فقط در تجهیزات حساس و مهم مورد استفاده قرار میگرفتند. اما با گذر زمان و توسعه تکنولوژی، استفاده از محافظهای برق گسترش یافت و امروزه تقریباً در تمامی دستگاههای الکتریکی خانگی و صنعتی استفاده میشوند.
تعداد پریز: فاقد پریز (مجهز به ترمینالهای صنعتی و آمپر بالا)
آمپراژ محافظ مرکزی میبایست بیشتر و یا برابر با آمپراژ کنتور ساختمان باشد؛ چنانچه میزان آمپراژ کمتر باشد بدون شک کنتاکتور داخلی دستگاه خواهد سوخت.
نکاتی که باید در هنگام خرید محافظ برق به آنها توجه کنید:
محافظ برقها به شکل چند راهی یا تکی، در برندهای مختلف و قیمتهای متنوع در بازار وجود دارند.
همچنین بخوانید: راهنمای خرید محافظ برق؛ چه محافظ برقی بخریم؟ انواع محافظ برق
افزایش طول عمر دستگاهها: محافظهای برق با جلوگیری از آسیبهای ناشی از نوسانات برق، به طول عمر مفید دستگاهها کمک میکنند.
مناسب برای تالارها ، باغ ها ، ویلا ها ،کارگاه های کوچک وبزرگ، خانه های بزرگ که دارای چندین کولر گازی میباشند
محافظ برق هوشمند همانطور که گفتیم، یک دستگاه چند منظوره کوچک است که وظیفه حفاظت از تعداد بسیاری از وسایل الکترونیکی را برعهده دارد؛ در ادامه چند get more info کارایی مهم این وسیله را فهرست میکنیم:
در این مرحله محافظ مرکزی را با استفاده از پیچ و رولپلاک در کنار جعبه مینیاتوری بر روی دیوار نصب نمائید.
بله، توجه داشته باشید که محافظ قرار است از گرانترین وسیلههای خانه شما حفاظت کند، پس خرید یک محافظ غیراستاندارد، هدر دادن سرمایه است.
این نوسانات میتوانند باعث خرابی و آسیب جدی به دستگاههای الکتریکی شوند. در این میان، محافظهای برق بهعنوان یک راهحل موثر برای جلوگیری از چنین آسیبهایی معرفی شدهاند. در این مقاله، به بررسی جزئیات محافظهای برق، نحوه عملکرد آنها و ویژگیهای مختلف آنها پرداخته خواهد شد.
محل درست قرارگیری محافظ برق ساختمان نیز در عملکرد آن تأثیرگذار خواهد بود. مناسبترین مکان برای نصب محافظ برق برای ساختمان در کنار جعبه فیوز هر واحد خواهد بود.
این فناوری نه تنها باعث صرفهجویی در زمان شارژ میشود، بلکه کارایی و امنیت بالاتری را در مقایسه با شارژرهای معمولی ارائه میدهد.